023-2022354
Selecteer een pagina

Diensten

Van verbouwing tot villa, Bureau Zondervan regelt het voor u. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen en onze kennis.

Na een oriënterend  gesprek waarbij wij uw wensen inventariseren kunnen wij aan de slag. De eerste ideeën worden uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp. Het is een goed praatstuk waarbij u uw wensen voor het eerst vertaald ziet in een tekening.

Nadat wij er met u uit zijn over hoe het gebouw of de verbouwing er uit komt te zien, hoe groot dat het gebouw wordt en wat voor soort materialen we gaan gebruiken, beginnen wij aan het definitieve ontwerp.

Als de gemeente heeft aangegeven dat het plan past binnen het bestemmingsplan en de welstandscommissie ook zijn akkoord heeft gegeven kunnen we het plan verder uitwerken en een aannemer uitzoeken. Uiteraard worden voor kleinere verbouwingen vaak geen eisen vanuit de gemeente gesteld. Dit versneld aanzienlijk het ontwerpproces aangezien de gemeente over het algemeen minimaal 8 weken de tijd neemt om het plan te beoordelen.

Heeft u een verbouwingsplan dat u met Bureau Zondervan wilt bespreken?

We komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons bureau.

Andere projecten