023-2022354
Selecteer een pagina

Aanbouw en interieurontwerp

Santpoort-Noord

Verlaagde woonkamer

Het woonhuis was in een eerder stadium reeds aan de zijkant uitgebouwd waarbij het bestaande boeideel was doorgetrokken. Hierdoor had het bestaande gedeelte van de woonkamer reeds een verlaagd plafond. Door het vloerniveau ter plaatse van de woonkamer en het kookgedeelte 15cm naar beneden te brengen hebben we weer hoogte gecreeërd. Dit was mede mogelijk doordat de tuin aan de achterzijde 50cm lager lag. 

Interieurontwerp begane grond

Kookeiland met back-kitchen

Vanwege de breedte van de woning was het mogelijk een semi-gesloten bijkeuken te ontwerpen waarbij ter plaatse van de nieuwe toiletruimte, de back-kitchen in de wand geplaatst kon worden. Zo ontstaat een mooie ruimtelijke woon- eetkamer waarin de keuken centraal staat. Doordat we het kookeiland tegen de trede in het verlaagde gedeelte van het woonvertrek hebben geplaatst, komt deze gelijk in hoogte van de eettafel waardoor de eettafel een geheel vormt met het kookgedeelte.

Ruime toilet in bijkeuken

Achteraanzicht van uitbouw 

Heeft u een verbouwingsplan dat u met Bureau Zondervan wilt bespreken?

We komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons bureau.

Andere projecten