023-2022354
Selecteer een pagina

Uitbouw en herindeling woonhuis

Haarlem, Kleverparkbuurt

Modern chique

Voor een woning in de Kleverparkbuurt te Haarlem hebben we een uitbouw ontworpen waarbij een klein overstek is gecreeërd. Op deze manier ontstaat een slanke dakrand waarbij ook het zonnescherm tussen pui en dakoverstek geplaatst kon worden. De zwart stalen pui heeft een sierlijke vlakverdeling wat een modern chique uitstraling geeft.

Open plattegrond

Door een stalen portaal ter plaatse van de bestaande achtergevel te plaatsen is er een grote open ruimte ontstaan hier hebben we een keuken met kookeiland met bargedeelte ontworpen. Het eetgedeelte is tussen de zitkamer en keuken geplaatst waardoor de ruimte optimaal benut wordt aangezien dit ook als verkeerszone fungeert. Zo blijft er ruimte over om twee zitjes in de zonnige uitbouw te ontwerpen, één in het verlengde van de keuken en één tegenover het bargedeelte.

Heeft u een project dat u met Bureau Zondervan wilt bespreken?

We komen graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek geven we u inzicht in het ontwerpproces, het bouwtraject, de bouwkosten en vertellen we meer over ons bureau.

Andere projecten